Forenings- og kulturliv

I lokal området spænder vi bredt fra almindelige aktiviteter som Håndbold og Fodbold, til udendørs Crossfit, Sporbyggere, Jagt forening og meget andet. Har du en ide til en ny aktivitet eller ønsker at deltage har NSK tilbudet til dig .

Sir Lyngbjerg MTB og Sporbyggerlaug

Fede oplevelser, et godt adrealinkick og et godt fællesskab er bare 3 af de gode ting, du kan opleve i Sir Lyngbjerg MTB og Sporbyggerlaug.

Her kan du finde mere information om klubben og se videoer fra deres cykelture i Sir Lyngbjerg plantage.

Børnehuset

Børnehuset åbnede 1. april 1996.

Børnehuset ligger i naturskønne omgivelser i Krunderup, tæt på Sir-Lyngbjerg og ca. 8 km fra Holstebro centrum.

Et nyt og spændende initiativ er startet op efter sommerferien 2013. Forenings USFH er et tæt samarbejde mellem de lokale foreninger NSK, Børnehus og Naur Sir Skole. Det skaber mulighed for, at børnehavebørn og børn i skolefritidshjemmet får mulighed for at dyrke sport, idræt og andre spændende aktiviteter, når de er i børnehave og i fritter.

Naur Sir Jagtforening

I Naur Sir Jagtforening er der altid chance for en stor naturoplevelse og godt selskab. Jagtforeningen arrangerer alt fra fisketure til hundetræning og præmieskydning i løbet af året. 

Her kan du læse meget mere om årets arrangementer og finde kontaktoplysninger på bestyrelsen.

Sir Lyngbjerg plantage

Sir Lyngbjerg Plantage danner rammerne for en af de mest naturskønne oplevelser, som vores land har at byde på.

Uanset årstiden kan vi godt garantere for, at der venter dig en helt unik naturoplevelser i det bakkede skovlandskab.
Du kan opleve historiens vingesus fra vigtigste politiske begivenheder tilbage i 1880’erne og -90’erne, der trak tusinder af folk til vores område.

Eller du kan se ud over hele området fra udkigstårnet 14 meters højde. Her er noget at opleve for både store og små med plads til fantasi og eftertænksomhed.

Naur Sir Sognegård

Hygge i lokale naturskønne omgivelser i byens sognegård. Du har mulighed for at leje stedet til at holde din næste fest igennem borgerforeningen, der forpagter Sognegården ud.

Der er både både legeplads, svævebane og stor boldbane, så rammerne er perfekte for en god og festlig dag.

Lone Nielsen

Tlf. 28 90 04 35
lonebrandt@nielsen.mail.dk

Hans Virum

Tlf. 22 98 11 14

Naur Sir kirker

I Naur og Sir kirkerne er du og din familie meget velkommen til at deltage i gudstjenesterne og vores arrangementer, der er åbent for alle.

Hvis du bor i området og er på barsel, kan du også deltage i babysalmesang, hvor der synges og hygges sammen med organist Inge Pedersen.

Du kan læse mere om kirkerne, se gudstjenesteliste og finde information om personalet på www.naursirkirker.dk.