Velkommen til fællesspisning

I Naur, Sir, Krunderup og Alstrup holder vi af at være sammen, spise sammen og tale sammen på kryds og tværs af gamle og nye bekendtskaber. Derfor har vores fællesspisninger også fået en helt central betydning for området.

Her kan du læse mere om vores fællesspisninger, og hvad de egentlig byder på. Du kan se kommende arrangementer og tilmelde dig her på siden.

Bon appétit!

Kommende arrangementer

Fredag den 10. november: Mortens Aften fællesspisning kl. 17.30 i sognegården.

Hjælpere mødes på dagen ca. 30 minutter før arrangementet for at dække borde og hjælper efter spisning med opvasken (ca. ½ time) Har du lyst til at hjælpe med borddækning/opvask, så kontakt en fra bestyrelsen, så skriver vi dig/jer på listen.

Aftenens program

Kl. 17.30  Starter med fællessang derefter er buffeten klar.
Kl. 19.00  Information & debat om aktiviteter og tiltag i sognet
Kulturelle indlæg – Se nærmere under tilmelding her på siden og læs mere om de enkelte arrangementer.
Kl. 19.30 Tak for i aften og oprydning.

Fællesspisningen kan gennemføres på baggrund af økonomisk støtte fra vore sponsorer. Maden levers af sognegården, vi kan altid bruge hjælp til bord dækning og opvasken.

6 hurtige om fællesspisning

Prisen er kostprisen.

Vi er nemlig så heldige, at Hans og Lone fra Sognegården støtter op om arrangementet. Derfor er kan vi spise til en fornuftig pris.

Halvanden times tid

Fællesspisning varer ca. halvanden times tid, så alle har mulighed for at deltage. Vi mødes kl. 18.00., og aftenen rundes af igen kl. 19.30.

Vi ses ofte den første torsdag i hver måned

Helt fra starten har fællesspisning lagt den første mandag i hver måned, hvor vi mødes i Sognegården. Denne tradition har vi ændret lidt på.

Fint besøg fra hele området

Kultur, politik og store personligheder er altid på programmet. Kristian Jensen (V), Det Kongelige Teaters balletskole, Per Ørum Jørgensen (K) er bare nogen af de indslag, vi har haft.

Fællesspisning startede i 2007

Idéen og initiativet til Fællesspisningen i Sognegården blev igangsat af en styringsgruppe, der havde til formål at bevare 7. klasse i skolen i Naur-Sir.

Fællesspisning er byens samlingspunkt

7. klasse blev på byens skole, da Børne- og Unge Udvalget i Holstebro Kommune meddelte, at de ikke ville ændre skoleforløbet. Fællesspisningen fortsatte dog alligevel i sognegården, hvor de lokale drøftelser, debatter og udvikling i samråd finder sted.

Tilmelding til fællesspisning

15 + 7 =

Hyggelige stunder for hele byen

I årenes løb har fællesspisning lagt til grund for mange venskaber hos både voksne og børn, fremvisning af børnenes skoleprojekter, spørgsmål til områdets lokale politikere og ikke mindst en række kulturoplevelser.
Hvis du ligger inde med billeder fra en af arrangementerne, er du altid meget velkommen til at dele dem med os på Facebook.