Naur, Sir, Krunderup og Alstrup
– et dejligt sted at leve og bo

Nu når vi selv skal sige det, så er Naur, Sir, Krunderup og Alstrup et særdeles velfungerende samfund i Holstebro Kommune, som du og din familie er meget velkommen til at blive en del af.
Vi bryster os af et godt lokalt samfund, hvor vi har lidt af det hele og meget af natur.

Her kan du læse mere om området, og hvad vi har at byde på til dig som tilflytter.

Vi ønsker vores område skal være atraktiv fra vugge til teenager årene for alle.

 

Skole og børnepasning

Hos os har du mulighed for at have hele dit familieliv tæt på en større by helt ude i naturen – og samtidig kan børnene få en tryg opvækst, der allerede starter hos vores lokale dagplejere.
Derefter er der mulighed for børnehave, skole og SFO.

Skolen varer til og med 7. klasse, og derefter fortsætter de store elever skolegangen i Holstebro. I Holstebro er der et bredt udbud af ungdomsuddannelser til både håndværkeren og den boglige. Holstebro tilbyder også videregående uddannelser, så mulighederne er mange i vores område.

Forenings-, kultur- & idrætsliv

I vores område har du rig mulighed for at deltage i et stort udvalg af forenings- og idrætstilbud til alle aldersgrupper.

Der er alt fra fodbold til mountain bike cykling i skoven og til jagt og amatørteater.
Så her kan vi roligt sige, at der er plads til dig og dine hobbyer og interesser.

Fællesspisning

Hvis du overvejer at flytte til byen, så vil du hurtigt blive inviteret med til vores faste månedlige fællesspisning. Det varer 1,5 time og koster en fair pris for en omgang aftensmad, hyggeligt samvær med områdets borgere og et kort oplæg udefra.

Læs mere her

6 hurtige om området

Her får du lige 6 hurtige om vores område, hvad vi har at byde på – og ikke mindst, hvor du finder udbuddet af byggegrunde.
Husk at du altid må kontakte os, hvis du gerne vil flytte til området. Så står vi altid klar til en god snak og en kop kaffe. Du kan finde vores oplysninger her.

Se vores byggegrunde i Alstrup

Holstebro kommune har her gang i den største udstykning efter finans krisen. Det forventes over 220 bygge grunde, første etappe er med 65 bygge grunde en stor milepæl for Naur Sir og Krunderup. På Furesøvej og Ravnsøvej er der allerede solgt godt 40 grunde. 

Læs mere her.

Se vores byggegrunde på Skovlyst

Her er der 8 nye bygge grunde tæt på skov, hal og skole. Grundene er meget store, og salget varetages af Holstebro Kommune

Læs mere her.

Mød borgerforeningen

Borgerforeningen i vores område er meget aktiv og sat sammen på kryds og tværs af aldersgrupper og interesser.

Mød borgerforeningen her

Aktivitetskalender

Vi har normalt et hav af aktiviteter, når coronaen ikke er over os. Disse aktiviteter og events kan du altid følge med i her på siden.

Læs mere her

Sir Lyngbjerg Plantage

Skov ligeuden for døren er den mest præcise beskrivelse, der er af vores område. Ydermere er det ikke bare en almindelig skov, men derimod en stykke Danmarks historie, hvor folkelige forsamlinger mødtes i tusindetal i årene fra 1880’erne og op til 1900.

Læs mere her

Sir Lyngbjerg Centret

Sir Lyngbjerg Centret er byens lokale ramme om arrangementer, lokale sportsbegivenheder, hyggelige timer og nærvær.

Læs mere her